Hemma igen

Har haft några fantastiska dagar i stugan. Igår blev det middag på havsbadet, ortens rökta och gravade lax, fantastiskt gott :p Idag har vi njutit av solen och badat.
Fick även finbesök utanför stugan ; )
Mitt favoritrosé

Funkar till det mesta : )


Blev en trevlig kväll

Blev middag inne i stan och rosé i stugan : )
Idag är det shopping som gäller och sedan sol och bad.Besök av bästa vännen <3

Ikväll får vi besök här på ön : ) Som jag längtar! Massa tjejsnack, god mat, rosé, sol, bad och en sväng in till stan för att shoppa lite.

Bra vänner ska man vara rädd om. Har många fina vänner, men det är i tuffa situationer och livskriser man märker vilka som står en närmast. Att behandla andra som man själv vill bli behandlad kommer man långt på och det är när man mår som sämst man behöver vännerna som mest. Så se till att ta hand om de som har det svårt.

Bilden är från Kolmården, förra sommaren.Hösten

Nu vill jag njuta av sommaren ett tag till, men jag älskar verkligen hösten <3
Så himla vacker årstid och inga äckliga insekter ; ) Mysiga promenader med hundarna och härliga ridturer <3 Bara njuta av den vackra naturen!


Att duka

En gammal bild från midsommarafton. Man behöver inte ha enhetligt porslin om man dukar för många. Blir personligt och charmigt om man blandar porslin och glas : ) Då slipper man köpa tolv av allt och kan spara pengar ; ) Kul att istället ha flera uppsättningar porslin och glas, för variationen : ) Här är ju dock basen vit, men det är även fint att blanda olika färger. Och blommor piggar ju alltid upp! (Dessa plockade på ängen).


Utanäs

Denna butik har massor av vackra prylar:

http://www.butikutanäs.se/shop/


Blev kär i detta fat <3

Fat

Det var en magisk kväll igår

Anlände till stugan igår, väldigt vacker sommarkväll.


Alla dessa hyllor

Vägghyllor är verkligen min grej, bra om man har ont om förvaringsmöjligheter och är ju dekorativt. En färgklick i vårat annars vita hem. Burkarna högst upp och glaskannan är arvegods från min mormor. Skålen och den blommiga kannan är Marimekko och muggarna Filippa K (Rörstrand).


Rofyllt

Bästa sättet att sola på ; )


Underbara sommar <3

Vilken underbar sommar! Njuter för fullt i stugan. Tre semesterveckor kvar : )
Bjuder på en dålig Iphonebild.


Hallen

I hallen har vi målat allt vitt, både väggar och möbler. Hatthylla och skohylla har husets förra ägare gjort själv. Klädskåpet hittade vi på blocket för hela 300:- ; ) Köksoffan har sambons morfar gjort och byrån är ett arvegods från min mammas farmor och farfar : )
En av skohyllorna är dock köpt på Ikea, likaså ramarna på väggen. Bilderna har vi fotat själva. Blir ju väldigt personligt med en fotovägg och äldre möbler : )
Om man inte har möjlighet att måla om själv så kan jag tipsa om Ikeas serie Hemnes, väldigt fina möbler i äldre stil. Var på väg att köpa ett klädskåp därifrån innan vi hittade vårat.


Igår blev det en ny lampa till badrummet : )


Om man saknar skafferi och kryddhylla...

så får man vara kreativ ; ) Denna hylla kommer från Ikea. Även kryddburkarna som står på tavellisterna är därifrån. Några av burkarna är arvegods och tavlan hittades här på gården när vi flyttade in.

Tävlar...


Lite bilder...


Trött tjej...

Hade en trevlig fest med fina vänner igår <3 Bjöd på rosa bubbel, rabarberpaj, glass, muffins och snittar.
Man har ju dock inte varit piggast i stan idag ; )

Alla dessa välgödda djur ; )


Äntligen semester!

Dock inte så lugnt ikväll då det bakas för fullt och ska göras snittar inför morgondagens festligheter. Mina gäster kommer gå upp i vikt av alla bakverk ; )
Tänkte även hinna med att hänga upp lite tavlor i hallen innan festen : )

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0