Rabarbersaft

Har rabarbersaft på g. Måste tyvärr stå och dra i kylen två dygn. Jag vill ju att den ska vara färdig nu :p
Har hackat rabarber och skivat citroner, hällt i citronsyra och sedan hällt i vatten. Efter två dygn silar jag allting och blandar i socker. Tappas i småflaskor som jag sedan förvarar i frysen. Då har jag saft året runt : )
Fantastiskt gott som måltidsdryck!


Kommentarer
Postat av: Helena

Tack söta :) Finns rabarber fortfarande?

2011-08-11 @ 20:51:33
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Helena

va lyxigt :)

2011-08-11 @ 21:02:08
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0